Компанія Googleздається, впроваджує свого голосового асистента скрізь, де тільки можна впровадити. Тепер же черга дійшли до Google Chrome, яким користується величезна кількість людей. Потрібен йому голосовий помічник - загадка. У будь-якому випадку, функція не буде зайвою, але її можна відключити при необхідності.

Мобільна версія браузера Google Chrome є одним з фірмових продуктів Google, встановлений на багатьох пристроях Android, який і з цієї причини в тому числі стає кращим браузером для більшості користувачів. Ще один з ключових продуктів Google – це Google Асистент, віртуальний помічник з штучним інтелектом і функціями машинного навчання, який здатний вести діалог з користувачем, орієнтуючись на контекст, а не тільки на шаблонні фрази.

Втім, для людей з обмеженими можливостями це буде величезним плюсом, адже браузером можна керувати за допомогою голосових команд. Буде система працювати справно - покаже час, а от конкретна дата впровадження функції поки під питанням.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.