З метою скорочення збитків все того ж мобільного підрозділу Sony має намір скоротити штат мобільного підрозділу. Іншими словами, корпорація хоче звільнити близько половини співробітників цього підрозділу. Скорочення має відбутися у цьому році. До кінця року з нинішніх 4000 чоловік, які працюють в Sony Mobile, залишаться всього 2000 співробітників. Втім, це не дивно, адже корпорація втрачає збитки на мобільному ринку, а нові гаджети не користуються популярністю.

Деякими японським співробітникам запропонують перейти на посади в інших підрозділах. У той же час повідомляється, що багатьом співробітникам в Європі і Китаї пропонують звільнятися за власним бажанням.

У компанії повідомили, що Sony хоче змінити стратегію ведення бізнесу на мобільному ринку. Звичайно ж, ігрову індустрію це не стосується.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Залишається додати, що за останні п'ять років це буде вже друге велике скорочення. У 2014 році японська компанія звільнила 1000 співробітників зі свого мобільного підрозділу з метою скорочення операційних витрат і мінімізації збитків, але цього виявилося недостатньо тому незначні скорочення проводилися майже щорічно. Будемо сподіватися, що компанія все ж зможе знову заявити про себе на ринку пристроїв.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.