Згідно з новим звітом телеканалу CNBC, два дослідника в галузі безпеки, так звані самопроголошені “білі хакери” виявили безліч незашифрованих даних щодо місцезнаходжень, даних з камер, а також інших даних на Tesla Model 3 потрапила в аварію. І хоча автомобіль напханий всілякою електронікою, у разі аварії ваші дані можуть опинитися в руках зловмисників. Враховуючи, що автомобіль записує активність користувача, це може обернутися проти нього.

Повідомляється, що бортовий комп'ютер мав дані 17 різних пристроїв, які хоч раз підключалися до системи авто. Дивно, але дані ніяким чином не шифрувалися, так що зломщики авто можуть дізнатися про вас все, просто зламавши автомобіль.

Крім усього цього, комп'ютер автомобіля так само містив безліч кадрів з однієї з семи камер Model 3. У них входив вид спереду на уламки розбитої машини, а також фрагмент попередньої аварії, яка була менш серйозною. Повідомляється, що подібна ситуація і з іншими автомобілями компанії. Маску необхідно дуже терміново вирішити цю проблему, чи хоча б зашифрувати дані.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.