Співробітникам Microsoft дирекція компанії заборонила участь у першоквітневих розіграшах і публічних жартах. Втім, причина в цьому куди серйозніше, ніж може здатися на перший погляд.

Відповідне розпорядження віддано директор з маркетингу Кріс Капосел, розіслав працівникам записку, в якій запевнив він цінує бажання виділитися, але вважає, що жарти 1 квітня можуть принести більше шкоди, ніж користі.

На думку фахівців, цим розпорядженням дирекція Microsoft вирішила убезпечити себе від скандалів через жартів від імені компанії. Подібні випадки були, і вона явно не пішли на користь корпорації, яка розробляє ОС для мільярди електронних пристроїв.

Варто відзначити, що раніше були приклади, коли репутація корпорацій страждала через першоквітневих розіграшів. Так, у 2016 році Google додала міньйонів в чати Gmail, а в 2015 році Microsoft випустила емулятор MS-DOS і для Windows Phone. Ці історії закінчувалися масовими скаргами користувачів, які не оцінили жарти, і хотіли користуватися сервісами без зайвих змін в інтерфейсі.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.