Всього кілька днів тому в мережі з'явився креслення iPhone XI, найцікавішим місцем якого став лівий верхній кут тильній панелі, в якому розміщена камера. І хоча рендери так і не показали точне розміщення потрійний камери, дизайнери вирішили показати, як бачать цю задумку яблучної корпорації.

І якщо січневе зображення оформлення камери смартфона відверто дивувало, то новий рендер, виконаний на основі позавчорашній схеми, виглядає вже цілком переконливо. Втім, подібного від Apple не варто очікувати, бо зовнішній вигляд смартфона спірне, і мало кому з користувачів може сподобається. Не виключено, що компанія розмістить їх вертикально, як це роблять інші виробники смартфонів.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Правда, поки незрозуміло, який саме варіант iPhone XI в підсумку піде в серію: крім версії з потрійною камерою в кутку також розглядається версія з потрійною камерою посередині, що теж трохи дивно виглядає. Про зручність такого розміщення теж не варто і говорити.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.