Samsung офіційно презентувала модель Galaxy S10 5G одночасно з флагманами Galaxy S10 і Galaxy S10+, а також “флагманом початкового рівня” S10e. Однак, буквально днями Samsung назвала дату виходу топового смартфона цієї лінійки з підтримкою мережі нового покоління.

За інформацією видання SamMobile, перша мобільна мережа 5G повинна запуститися в Південній Кореї 5 квітня (на 11 квітня запланований запуск американської мережі Verizon). Відповідно і Samsung Galaxy S10 5G почне продаватися в цій країні 5 квітня.

За інформацією видання, модель з об'ємом 256 ГБ накопичувача оцінюється в 1,39 млн вон (1231 доларів). Відзначається, що продажі в деяких країнах починаються з 15 квітня. Буде апарат продаватися на території України - покаже час. У будь-якому випадку, ця функція просто даремна на території нашої країни, так як у нас нещодавно ввели підтримку мережі 4G, так що мережа нового покоління доведеться чекати дуже довго, а от переплачувати за функцію, якої не вийде скористатися як мінімум дивно.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.