Компанія Motorola вже кілька місяців працює над смартфоном Motorola One Vision. Зараз з'явилася інформація про ще одному пристрої з цієї лінійки. Судячи з усього, компанія хоче змінити стратегію ведення бізнесу на ринку смартфонів, у зв'язку з чим вирішила створити абсолютно нову лінійку смартфонів.

Інсайдер OnLeaks, спільно з виданням Pricebaba, створив якісні зображення смартфона Motorola One Power 2019. Він же Motorola P40 Note або Motorola P40 Power. Сам по собі девайс нагадує вже існуючі флагмани. Приміром, девайс отримав потрійний основну камеру, а також отвір у самому екрані для фронтальної камери, щоб позбутися від отворів в екрані.

Імовірно, новинка буде працювати на процесорі Snapdragon 675 в парі з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ. Основна камера отримає 12-мегапіксельний сенсор. Інших подробиць про пристрій, на жаль, поки немає. Про ціну і про дату виходу теж немає ніякої інформації.

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.