Зараз на ринку ігрових приставок однією з найпопулярніших моделей є Sony PlayStation 4, яку встигли собі купити за більш ніж п'ять років її перебування на ринку десятки мільйонів людей по всьому світу. Однак, виробник почав міняти систему ігор, і це не йде на користь геймерам. Деякі зміни сильно ускладнюють використання консолі.

2 квітня 2019 року, вступили в силу нові правила магазину PlayStation Store, а вони поширюються на всіх користувачів ігрової консолі Sony PlayStation 4, що цілком очевидно. Справа в тому, що розробники обмежили термін повернення грошей за цифровий контент, встановивши його на рівні 14 днів. За цей час можна повернути гроші за товар, якщо він не задовольнив користувача. Однак, далеко не кожному зручно в такі короткі терміни.

Іншими словами, для геймерів ввели нові обмеження, які не дуже добре позначиться на репутації компанії.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.