Google готує кардинальні зміни в дизайні браузера Chrome. У ранній версії версії Chrome 75 пошуковий гігант вніс два великі нововведення в зовнішній вигляд. Мова йде про підтримку темного оформлення і можливості установки шпалер на початковій сторінці. Звичайно ж, всю систему і движок компанія не буде чіпати, так як його постійно поліпшують з кожним оновленням, але ось інтерфейс кардинально зміниться. Будемо сподіватися, що в кращу сторону.

Повідомляється також, що це лише частина майбутніх глобальних нововведень, які додали в браузер. Раніше повідомлялося, що Google додасть в Chrome 75 систему захисту від стеження з боку сайтів. Це особливо актуальна проблема, так як деякі сайти бажають отримати про вас як можна більше інформації, щоб згодом продати її стороннім компаніям. Точно так само робив Facebook в 2018 році, коли злив дані сотень мільйонів користувачів.

Також є інформація, що Chrome 75 отримає панель закладок на стартовій сторінці зразок Opera або Safari. Досить зручна функція, яка не завантажує екран непотрібною інформацією.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"
Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.