Китайська компанія OnePlus, відома виробництвом смартфонів, опублікувала тизер власного електромобіля Warp Car. Втім, не факт, що компанія дійсно готує автомобіль.

Як запевняють представники бренду, управління машиною здійснюється за допомогою жестів. Приміром, помах вліво означає поворот наліво, а помах вправо — поворот направо. Про інших свайпах виробник смартфонів не повідомив. Звучить як жарт, і підтверджень цього всього кілька.

OnePlus говорить у своєму блозі, що сьогодні, 1 квітня, в день дурня, "ви можете попрощатися з бензином". Але поки немає ніякої інформації про наявність автомобіля - все, що нам кажуть, це те, що він "скоро з'явиться".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Не виключено, що компанія може створити чергового конкурента Tesla. Однак, інсайдери повідомили б про це хоч якусь інформацію, навіть якщо проект був би секретним.

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.