Джером Гильен (Jerome Guillen), віце-президент Tesla по вантажним програмами, поділився в LinkedIn зображенням Tesla Semi, завантаженим електромобілями Tesla Model 3 для доставки. Гильен назвав це фото “Ідеальний день для доставки”. Втім, на фото цікаві не самі автомобілі Tesla, які везуть до своїм власникам, а саме вантажівка, яка і виконує перевезення.

Ми уявляємо, що в недалекому майбутньому саме так Tesla буде поставляти більшість своїх електромобілів клієнтам.

Після генеральний директор Ілон Маск поділився фотографією вантажівки Tesla Semi перевозить електромобілі в Твіттері - на одному знімку ми побачили погляд на стале майбутнє. Tesla прагне до того, щоб постачати як можна більше автомобілів, і навіть використовує свої власні електричні напівпричепи для доставки автомобілів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сама вантажівка поки що знаходиться на стадії розробки, так що побачити його на дорозі не вийде найближчим часом. Однак, для клієнтів Tesla з'явилася можливість розгледіти вантажівку з усіх боків.

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.