В 2018 році користувачі витратили Google Play і Apple App Store близько 72 мільярдів доларів. При цьому “яблучної” корпорації вдалося значно обігнати пошукового гіганта. Втім, це не дивно, адже Apple стежить за продуктом, який з'являється в магазині корпорації. І хоча в App Store додатків набагато менше, їх якість на висоті з-за відмінною оптимізації системи, так і моделей iPhone не так вже й багато, щоб додаток працювало по-різному на пристроях.

Експерти повідомляють, що за 5 років витрати споживачів в магазинах Google Play і App Store зростуть на 120% – до 156 мільярдів доларів. Згідно з прогнозом, Apple залишиться лідером, але її частка в цій сумі дещо знизиться. У будь-якому випадку, компанії намагаються створити цілу екосистему навколо своїх пристроїв, щоб будь-який додаток могло працювати на планшетах, смартфонах, ноутбуках, і навіть телевізори.

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.