Амбіції Huawei на ринку смартфонів воістину безмежні і досягнуті результати вселяють віру в те, що те, до чого прагне китайський виробник може бути досягнуто. На початку 2019 року, корпорація представила гнучкий смартфон. Так, він коштує величезних грошей, але все ж, його можна придбати.

У майбутньому таких пристроїв в модельному ряді компанії буде ставати все більше і ціни на них повинні знижуватися. Глава мобільного підрозділу Huawei Річард Ю впевнений, що вже через два роки вартість гнучкого смартфона буде на рівні цінника на звичайний флагманський апарат у форм-факторі моноблока, а половина топових моделей компанії запропонують гнучкі дисплеї.

У цьому немає нічого дивного. Так, зараз не так то й просто розробити гнучкий смартфон, який буде мати надійну конструкцію, гарний зовнішній вигляд, а також функціональність. Перші гнучкі смартфони є тестовими, так як компанії ще не визначилися, яким повинен бути гнучкий смартфон. Подивимося, чи збудуться прогнози китайської корпорації.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.