Не секрет, що 2 квітня компанія Xiaomi анонсувала відразу 20 нових продуктів. Одним із них виявилася наворочена рація Xiaomi MiJia Walkie Talkie 2.

Кілька років тому Xiaomi вже випускала рацію MiJia Walkie Talkie 1s. Тепер пристрій оновили і поліпшили, додавши кілька корисних функцій. Втім, специфічний апарат, так що величезну популярність він не зможе дістати.

Рація отримала 1,77-дюймовий РК-дисплей, на якому відображається ще більше інформації. Причому букви і символи добре видно навіть на сонці, що дуже зручно. Потужність передачі 5 Вт дозволяє ловити сигнал на відстані 6 кілометрів. А акумулятор ємністю 5200 маг забезпечить до 13 днів роботи в режимі очікування і до 15 годин повноцінної роботи. До речі, у попередньої моделі батарея більш ніж в два рази менше — 2190 маг. Це чудова новина для тих, кому просто необхідно мати потужну, але недорогу рацію. Рацію можна використовувати в будівельному бізнесі.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження
Показати ще

Варто Xiaomi MiJia Walkie Talkie 2 близько $67. Попередня модель була майже в два рази дешевше — $35. Продажі стартують 9 квітня.

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.