Графічний дизайнер Мілош Томан створив на основі нечисленної інформації про майбутні новинки Apple серію рендерів, на яких втілив можливий дизайн нового iPhone. Не виключено, що саме таким і буде новий смартфон від яблучної корпорації, анонс якого традиційно відбудеться у вересні. Судячи з фото і відео, смартфон отримає потрійну камеру, яку розташували вертикально. Крім цього, на екрані немає ніяких вирізів і дірок. Швидше за все, на цьому рендері фронтальну камеру вбудували в висувний механізм.

Повідомляється, що Томан назвав свій концепт iPhone X 2020, а в супровідному відео його також називають “iPhone 12”. Дизайн подібний смартфонів iPhone X and iPhone XS, але володіє рядом технологічних нововведень. Так, на дисплеї відсутні помітні вирізи, фронтальна камера і динамік. Будемо сподіватися, що саме таким і буде iPhone в 2020 році, так як зовнішній вигляд більш ніж привабливий.

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.