В 2019 році Samsung представив вже два планшета: 8-дюймовий Galaxy Tab A і компактний 10,5-дюймовий Galaxy Tab S5e, тепер же в програмному забезпеченні складного смартфона Galaxy Fold відшукали згадка флагманського планшета компанії Samsung Galaxy Tab S5. Не виключено, що цей планшет стане головним конкурентом iPad 2018 року, якого визнали самим потужним мобільним пристроєм у світі, завдяки просунутої начинці.

Планшет отримає процесор Snapdragon 855, як у лінійки смартфонів Galaxy S10 і Galaxy S10+. Це чудова новина для тих, хто залишається відданим фанатом корейської корпорації, але хоче обзавестися потужним пристроєм для роботи.

Докази цього були виявлені у файлі defconfig складного смартфона з гнучким екраном Galaxy Fold, в якому перераховуються всі пристрої Samsung на Qualcomm Snapdragon 855. Зазначимо, що гнучкий смартфон все ж з'явився, так що сумніватися в анонсі топового планшета точно не варто. Про дату презентації поки немає ніякої інформації, як і про ціну.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.