Користувач Reddit з ніком skankphwn описав весь процес створення нових iPhone компанією Apple. Відповідні відомості користувач надав, спираючись на слова своїх знайомих, які працюють в компанії. Сама по собі збірка цікава тим, що про неї раніше практично не було жодної інформації.

За його словами, за 2 роки до офіційного релізу дизайн нового iOS-пристрої допрацьовується і тестується в закритих приміщеннях усередині штаб-квартири компанії. Розробка дизайну нового смартфона завершується за рік до його виходу у світ, так що революційних нововведень, які показали конкуренти за місяць до презентації Apple на нових смартфонах очікувати точно не варто.

На прототипі з'являється завантажувач, а також Debug або Production SoC. Debug дозволяє читати список завдань завантажувача або отримувати недописані діагностичні дані. З Production SoC задається невеликий список жорстко закодованих змінних середовища.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

За 6 місяців до релізу нові пристрої видаються обмеженому колу осіб в Apple. При цьому самі гаджети приховані в спеціальних чохлах, щоб приховати їх дизайн. Таким чином, компанія намагається зменшити кількість витоків.І все ж, про дизайн iPhone ми дізнаємося за місяць до презентації.

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.