Google офіційно оголосила про закриття соціальної мережі Google+.Створена в якості заміни платформи Google Buzz в 2011 році Google+ кілька разів піддавалася глобальних змін, але так і не змогла набрати популярність серед користувачів, які навіть не підозрювали, що зареєстровані в ній – обліковий запис Gmail автоматично інтегрувалася в соціальну мережу Google. Враховуючи кількість користувачів поштою Gmail, Google закрила доступ до соцмережі мільярду користувачів.

В останні роки Google+ використовувалася в основному для публікації різноманітних добірок та організації спільнот навколо якихось проектів. Проте, навіть така корпорація Google не змогла залучити до проекту величезну аудиторія, у зв'язку з чим сервіс почав працювати в збитки. Це не перший проект Google, який з тріском провалився, так що в цьому вчинку немає нічого дивного.

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.