У Мережі з'явилася інформація про терміни виходу на ринок нового "міні iPhone" SE 2. Про це повідомляє Digitimes з посиланням на власні джерела. Втім, надійним інсайдерам можна і повірити, так що це чудова новина для тих, хто не бажає купувати смартфон з величезним екраном, який просто неможливо сховати в кишеню.

Повідомляється, що нова модель "яблучного" гаджета вийде в 2020 році. Фанати чекали анонс iPhone SE 2 на весняній презентації Apple 2019 року, але він не відбувся. Інформацію про вихід новинки в 2020 році підтвердив Кріс Сміт на своїй сторінці в Twitter. Втім, варто дочекатися виходу цього смартфона, так як навіть iPhone SE на сьогоднішній день користується популярністю через компактного корпусу і непоганий начинки.

Деталей про iPhone SE 2 поки немає, але повідомляється, що він отримає невеликий дисплей в 5,42 дюймів, а його рамки зменшаться. За чутками, гаджет буде оснащена OLED-дисплеєм.

Очікується, що разом з iPhone SE 2 Apple представить також "наступників" iPhone XS, XS Max і XR.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.