Виробники смартфонів, як правило, не підтримують свої пристрої довше 2-2,5 років після виходу, а маловідомі китайські компанії припиняють випуск оновлень вже в перші півроку. Але Samsung зробила приємний сюрприз власникам "старих" флагманів Galaxy S7 – ця модель буде отримувати всі свіжі оновлення. Враховуючи, що смартфон з'явився на прилавках більше трьох років тому, це відмінна новина. Судячи з усього, компанія усвідомила, що деякі користувачі все ще користуються застарілими моделями смартфонів, так як більш нові моделі не особливо відрізняються.

Південнокорейський виробник оголосив про те, що продовжить випускати для Samsung Galaxy S7 патчі для системи безпеки від Google, а виходити вони будуть кожен квартал, тобто приблизно кожні три місяці. Цілком можливо, що у смартфона виявили величезну проблему, яку потрібно терміново вирішувати. Інших причин оновлення застарілого девайса просто немає.

Як довго флагман Samsung буде отримувати щоквартальні апдейти, не уточнюється, але відбуватися це буде як мінімум до 2020 року. Подивимося, чи зможе Samsung стримати свої обіцянки.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhone починаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.