Смартфон Samsung Galaxy A20e, чия офіційна прем'єра очікується рівно через тиждень (10 квітня) з'явився в базі даних Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC). Тепер то ми дізнається офіційні характеристики девайса, який представив корейський гігант.

В документах FCC зазначається, що смартфон буде підтримувати дві SIM карти. На жаль, бездротовий модуль Wi-Fi буде однодиапазонным (2,4 ГГц, Wi-Fi 802.11 b/g/n). Смартфон буде поставлятися з зарядним блоком EP-TA200 стандартної потужності 10 Вт. Тобто ніякої швидкої зарядки. Втім, смартфон буде бюджетним, так що топових характеристик від нього очікувати не варто. Ціна точно не буде вище 300 доларів, навіть за модель 2019 року.

Інші витоку приписують смартфону восьмиядерну однокристальну платформу Exynos 7885, 3 ГБ ОЗУ, здвоєну основну камеру, акумулятор ємністю 3000 мА·ч і ОС Android Pie. Сам по собі смартфон буде досить компактним, навіть за мірками 2019 року, коли всі смартфони оснащуються величезними екранами з діагоналлю від 5 дюймів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

ілюстрації до цієї замітці ви можете бачити якісний рендер Samsung Galaxy A20e.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhoneпочинаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.