Користувачі смартфонів на Android могли помітити, що за останні півроку Google жодного разу не викладала офіційних даних про поширення своєї мобільної операційної системи. На відміну від Apple, яка майже щоквартально ділиться звітами про успіхи iOS, Google подібну статистику останній раз демонструвала на початку осені 2018 року. Весь Секрет у численних провалів компанії, які вона старанно намагається приховати. Однак, інтернет пам'ятає все, так що Google з рук це не зійде.

В останньому звіті ситуація з поширенням Android 9.0 Pie виявилася настільки сумної, що Google вирішила не вносити її в список. Частка дев'ятої версії Android була настільки незначна, що вона б ганебно виглядала між застарілими Android 2.3.3 і Android 4.0.3, що займають 0,2 і 0,3% ринку смартфонів на Андроїд. До того ж, компанія відразу ж почала розробляти нову версію Android, щоб уникнути ганьби.

Судячи з усього, компанії було соромно, що 7-річна версія Android популярнішим свіжої, яка так і не прижилася користувачам.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhoneпочинаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.