Кілька резидентів штату Нью-Джерсі в США подали колективний позов проти компанії Apple з приводу виявленої ними серйозної проблеми з набуханням і збільшенням акумулятора в наручних годинниках Apple Watch поточного покоління – тим самим знову запустивши черговий виток розглядів. Саме набухання може призвести до вибуху акумулятора, який небезпечний не тільки величезним полум'ям, але і отруйними парами, які можуть завдати організму людини непоправної шкоди.

Варто відзначити, що сама по собі проблема збільшення розриву акумулятора в портативних пристроях від Apple є не новою – особливо у випадку з наручним годинником Apple Watch, коли вже під час поширення на ринку другої ітерації моделі користувачі повідомляли про схожі проблеми. Однак, тепер користувачі повідомили інженерам про проблему, але її усунути так ніхто і не зміг, так що браковані годинники продовжують з'являтися на прилавках.

Таким чином, у компанії Apple знову з'являються досить помітні і цілком собі серйозні проблеми у тому випадку, якщо вона не зможе грамотно представити в якості захисту факти, що ілюструють неправоту позивачів. Є думка, що компанія Apple з'являється в залі суду частіше, ніж на сцені під час презентацій нових продуктів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhoneпочинаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.