Компанія Google випустила другу попередню версію операційної системи Android Q для розробників. Більшість реалізованих у ній нововведень є внутрішніми, прихованими від очей рядових користувачів, однак, ентузіасти все ж знаходять підказки в коді ОС з приводу наступних гаджетах.

Компанія впровадила нову систему під назвою Bubble, яка дозволяє змінювати зовнішній вигляд ОС, грунтуючись на можливості смартфона. Іншими словами, ця ОС зможе адекватно працювати на гнучких смартфонах, які змінюють розмір і положення екрану.

Серед інших нововведень у попередньої версії Android Q згадуються покращений обмін інформацією з контактами та соціальними мережами і перероблена система управління за допомогою жестів. Будемо сподіватися, що компанія поліпшить систему безпеки, так як кількість вразливостей в ОС збільшується з кожним днем, і це не йде на користь корпорації.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhoneпочинаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.