Корпорація Facebook останнім часом дуже сильно зосередилася на оновлення свого месенджера WhatsApp. З найсвіжіших нововведень варто відзначити можливість додавати себе в групові чати, яких немає в телефонній книзі. У теорії, це суттєво спростить комунікацію в месенджері, адже за допомогою пошуку можна знайти цікаві чати, і вступити без будь-якого запрошення. Однак, це може спровокувати наплив хакерських акаунтів, які поширюють по месенджеру фейковую інформацію. З цим компанія WhatsApp боролася на протязі багатьох років.

Одне з найбільших масових ЗМІ — Британське BBC повідомила про те, що в минулому році, напередодні виборів у Бразилії, політичні активісти використовували якесь програмне забезпечення для автоматичного додавання груп людей політично мотивовані чати WhatsApp без їх згоди.

Однак, у випадку, якщо учасники чату обмежили коло осіб, які можуть вступити в чат, акаунти можуть вступати тільки за запрошення від одного з учасників.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhone починаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.