Microsoft кілька років розробляє технології, які допоможуть позбутися громіздких настільних комп'ютерів. Днями софтверному гігантові вдалося домогтися певних успіхів у цьому напрямку випуском бета-версії Windows Virtual Desktop. В теорії, ця технологія здатна знищити ринок персональних комп'ютерів, так як знайдена альтернатива.

Нова розробка Microsoft є певною відповіддю Google з її гнучкою і простий Chrome OS, в якій є лише браузер і веб-додатки. Подібна система здатна встановлювати додатки, які будуть працювати не тільки на ПК. До того ж, не потрібно більше витрачати величезні кошти на потужний комп'ютер.

У разі успішної реалізації, в майбутньому користувачам не доведеться платити великі гроші за настільні комп'ютери з величезною обчислювальною потужністю, а просто володіти скромним ноутбуком або планшетом, який буде віддалено підключати користувачів до класичного робочого столу і виконувати всі необхідні базові функції, які потрібні від ОС.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.