Компанія Honor опублікувала пост у соціальній мережі Weibo, в якому відзвітувала про продажі смартфона Honor 8X на глобальному ринку. Судячи з усього, і в цього китайського виробника дуже добре продажами пристроїв. Назріває конкуренція на ринку смартфонів, так як Huawei і Xiaomi теж не планують відступати.

Пристрій представили у жовтні 2018 року в Китаї. Потім воно з'явилося в Індії та інших країнах. Через шість місяців, виробникові вдалося продати більше 10 мільйонів одиниць. В честь цього, компанія знизила ціну на версію пристрою з 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ ПЗУ до $193. Раніше за цю конфігурацію просили близько $210. У будь-якому випадку, за смартфон з такими характеристиками це дуже непогана ціна, яку може осилити кожен українець.

Нагадаємо, Honor 8X має широкоформатний 6.5-дюймовий IPS-дисплей 19.5:9 з роздільною здатністю 2340×1080 пікселів і каплевидным вирізом. Під “капотом” смартфона встановлений фірмовий процесор Kirin 710, 4/6 ГБ ОЗУ і 64/128 ГБ ПЗУ. Крім цього пристрій має подвійну камеру на 20 Мп + 2 Мп, NFC-чіп, а також акумулятор на 3750 маг з підтримкою швидкої зарядки. Спочатку Honor 8X працював на ОС Android Oreo, але нещодавно оновився до версії Android Pie, що дає зрозуміти, що смартфон ще не встиг морально застаріти.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.