Попередні витоку про моделі Redmi Pro 2 натякали на 48-мегапіксельну камеру, схожу на фотомодуль Redmi Note 7. Однак, на рендері показана потрійна камера - це буде вперше для бренду Redmi. Крім крутих камер, смартфон отримає вбудований сенсор в екран, так що відразу дві нові фішки отримає оновлений смартфон.

Апаратною платформою смартфона стане топовий процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день вважається топовим.

Згідно більш раннім витокам, флагман Redmi оснащується 6,4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті, акумулятор на 4000 маг з швидкою зарядкою потужністю 27 Вт. Він працює під управлінням операційної системи Android 9 Pie. Так, характеристики просто вражають, але ціна залишається під питанням. Раніше глава Xiaomi повідомляв, що компанія не буде випускати смартфони з цінником більше 350 доларів. Чи вийде у компанії випустити такий флагман за сущі копійки - покаже час.

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.