Qualcomm і Samsung відмовилися постачати Apple модеми 5G. Це може означати, що перший iPhone з підтримкою 5G з'явиться тільки в кінці 2021 року. Компанії необхідно розробити власний модем, або ж знайти постачальника компонентів.

З посиланням на тайванське видання Electronic Times джерело повідомляє, що компанії Qualcomm і Samsung відмовилися постачати Apple модеми 5G. З урахуванням патентної суперечки з Apple позиція Qualcomm не викликає питань.

Однак, з Samsung трохи інша історія. І хоча корпорації все ж не перший рік зустрічаються в залі суду, в 2018 Apple відмовилася від послуг Samsung, так як корейський гігант побажав надто велику суму.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Щоб отримати модеми 5G для смартфонів iPhone, які вийдуть восени цього року, компанія Apple могла б звернутися до Huawei, UniSOC (Spreadtrum) або MediaTek. Однак перший варіант, хоча в Huawei є готовий модем Balong 5000, виглядає сумнівно в світлі цькування Huawei розгорнутої США. Не виключено, що після встановлення модемів від Huawei, США заборонить продажу смартфонів, так як Huawei нібито має шпигунський софт, а це пряма загроза безпеці США.

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.