Китайський інсайдер поділився основними характеристиками бюджетного флагмана Samsung Galaxy A90. Смартфон хоч і не буде бюджетним, але він потрапив в топовий сегмент недорогих смартфонів. Крім величезної ціни, апарат може похвалитися незвичайним механізмом висувної камери.

За словами джерела, пристрій оснастять великим 6.7-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ і подэкранным сканером відбитків пальців. Вирізи та отвори для камери на екрані не буде.

Флагману A-серії також приписують функцію передачі звуку через екран (як в LG G8 ThinQ), акумулятор на 3700 мАч з швидкою зарядкою на 25 Вт і восьмиядерний 8-нанометровий чіп Snapdragon 7150 з тактовою частотою 2.2 ГГц. Судячи з усього, компанія хоче експериментувати саме з бюджетними смартфонами, встановлюючи всю нову начинку в них. У разі, якщо технології сподобаються користувачам, її неодмінно вмонтують в майбутній флагман.

Новинку повинні представити 10 квітня з цінником нижче 750 доларів США.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.