У користувачів часто трапляються ситуації, коли комп'ютер завантажується надто довго. Щоразу, коли вмикається комп'ютер, завантаження триває все довше і довше.

Однак дану проблему легко вирішити. Варто лише зрозуміти, що кожен комп'ютер витримує тільки певне навантаження. Особливо добре це помітно, коли завантажувати на слабкому комп'ютері суперсучасну гру на високих налаштуваннях, тоді кращим виходом стане просто "запуск", в гіршому: вихід з ладу якоїсь деталі.

Перший і найбільш дієвий спосіб допомогти комп'ютеру - перевірити, що у вас в автозагрузках.

Що таке автозавантаження?

Автозавантаження - це програми, що починають роботу при включенні Windows. Однак процесор може обробляти тільки певну кількість звернень за певний проміжок часу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

При старті Windows у нас намагаються запуститися відразу декілька програм і процесор просто ставить "В чергу" ці програми. Тому перші 5-10 хвилин комп'ютер або зависає, або робить все дуже повільно, адже навіть включення "Пуск" вимагає увагу від процесора.

Наприклад, в Windows 7 зайти в автозавантаження можна так: натискаємо "Пуск" -> знаходимо папку "Автозавантаження" -> відкриваємо її.

Тут знаходиться список з програмами, які автозавантажуються. Можна поекспериментувати з програмами, які є у списку.

В Windows 10 відкриття "Автозавантаження" виглядає трохи інакше.

Натискаємо поєднання клавіш(всі разом) CTRL ALT DELETE(на клавішах прямо так і написано).

З'являється синій екран

Пункт "Диспетчер завдань" -> натискаємо. З'являється таке віконце. Зверху є пункти меню. Варто вибрати "Автозавантаження". З'являється список програм, які завантажуються в самому початку.

Відтак можна знизити стартове навантаження і зробити Windows при завантаженні швидшим.

Нагадаємо, комп’ютерний вірус здатний вбити людину: лікарі не розуміють, що відбувається.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені показали, як єдина пісня здатна перевернути життя людини.

Також "Знай.uа" писав, що ці невинні продукти можуть позбавити вас зору.