Згідно з офіційним сайтом Google, усереднена комплектація смартфона Pixel 3 називається Pixel 3a, пристрій можуть представити вже через пару місяців. Другий раз за два тижні на офіційному сайті Google підтвердили назва нової версії смартфона Pixel 3: бюджетна версія гаджета від Google носить назву Pixel 3a. Досить незвичну назву, навіть для бюджетного устрою. Втім, вихід Pixel 4 запланований на жовтень 2019 року, так що компанії просто необхідно випустити ці бюджетні новинки до початку осені.

Звичайно, смартфони не отримають топової начинки, але саме на цій компанії і вдасться заощадити на виробництві.

Орієнтовна ціна нового смартфона, так само як і дата його виходу, на даний момент не називається. Однак сьогодні за 5,5-дюймовий флагман Pixel 3 просять від 800 американських доларів, а за 6,3-дюймову версію Pixel 3 XL доведеться викласти на 100 більше. Так, з одного боку може здатися, що це не бюджетні смартфони, але якщо враховувати вартість iPhone XR, ціна якого починалася з 800 доларів, все стає на свої місця.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.