У американській компанії Microsoft вибухнув скандал. Співробітниці корпорації заявили про сексуальні домаганняя і дискримінацію на робочому місці.

Так, одна зі співробітниць розповіла, що під час відрядження працівник компанії-партнера Microsoft погрожував вбити її, якщо вона відмовиться зайнятися з ним сексом. Вона негайно звернулася в відділ кадрів (HR) і до керівництва. Після цього скандал почав набирати обертів, і добрався до користувачів мережі.

"Мій керівник-чоловік сказав мені, що "це схоже на флірт" і мені варто пережити це", - згадувала жінка.

У відділі кадрів їй відповіли, що нічого не можуть зробити, так як немає ніяких доказів, а ініціатор домагань працює на компанію-партнера, і вплинути на нього не можна. Судячи з усього, компанії можуть просто покривати такі діяння, так що жінка вирішила розповісти про це в мережі. Компанія Microsoft поки не дала ніяких офіційних заяв. Чи будуть карати працівників, які багато собі дозволяють під час роботи - дізнаємося пізніше.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.