Компанія Asusкрім флагманської серії ZenFone 6, збирається представити пристрій з підтримкою 5G. Зараз в мережі з'явилися концепт-зображення кількох варіантів смартфона. Сам по собі девайс вийде незвичайним, так як девайс отримає технологію слайдера.

Рендерами поділився інсайдер Еван Бласс (Evan Blass). За його словами, їх створював один з дизайнерів торішнього флагмана Asus ZenFone 5. Не виключено, що в підсумку після виходу на прилавки він буде мати точно такий же дизайн.

Відразу варто відзначити, що слайдерів буде кілька, так що смартфон буде дійсно унікальним. Чи буде ця система працювати добре - покаже час. З допомогою слайдерів компанії вдалося позбавити екран від докучливих вирізів, а камера здатна висуватися при необхідності. Про дату виходу і характеристики поки немає ніякої інформації.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.