Смартфони iPhone XS XS і Max з моменту виходу в продаж займають лідируючі позиції в рейтингах кращих смартфонів не тільки швидкості, але і за якістю фотокамер. Але експерти засумнівалися в цінності фотокамер цих мобільних апаратів. Дослідницька компанія розібралася в тому, скільки стоять камери у лідируючих флагманів.

Експерти вирішили перевірити, скільки коштує топова камера флагманів. Повідомляється, що камера в смартфоні Apple коштує набагато дешевше, ніж у топових апаратів від Samsung і Huawei.

Слід сказати, що якість фото, хоч і залежить від обладнання, також багато в чому пов'язано з програмним забезпеченням і алгоритмами обробки зображення.

Також дослідники встановили, що дисплей Huawei P30 Pro коштує близько 110 доларів, а iPhone останнього XS Max близько 120 доларів. При цьому Super AMOLED дисплей Galaxy S10+ є найдорожчим з усіх сучасних смартфонів з оціночною вартістю в 125 доларів. Це означає, що компанія Apple сильно обманює користувачів, продаючи смартфон, який зробили за відносно недорогим деталей за ціле стан.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

При цьому по націнці на конкретний пристрій три топових виробника фактично зрівнялися: для iPhone вона приблизно дорівнює 60%, для Galaxy S10+ — 57%, а Huawei P30 Pro — 65%. Однак, у всіх смартфонів від яблучної корпорації відсутня функція 5G, в той час як у конкурентів вона вже є.

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.