Нові мобільні операційні системи від Google останні роки дуже слабо поширюються. Приміром, 9 версія зеленого робота з тріском провалилася, і компанія терміново готує до виходу 10 версію Android Q, який повинен з'явитися на смартфонах вже до кінця 2019 року. Однак, у мережу витекли дані про новоу версію Android 11.

Конференція Google I/O для розробників традиційно проходить у травні. Але на офіційній сторінці в Twitter для розробників Android з'явилося нове повідомлення про те, що восени 2019 року відбудеться чергова конференція для девелоперів Global Developer Summit в Саннівейл, штат Каліфорнія (з 23 по 24 жовтня).

Інсайдери заявляють, що компанія розповість перші подробиці про майбутню Android R (Android 11.0).

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

В даний час літерне найменування версій Android змінюється в послідовному порядку згідно з алфавітом з 26 англійських символів. Тому після P і Q має слідувати солодке кодове ім'я, що починається на R. Втім, ніяких подробиць про новинку практично немає, так що залишається тільки здогадуватися, що пошуковик приготує користувачам на цей раз.

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.