Компанія OnePlus знизила ціни на свій останній флагманський смартфон OnePlus 6T в Китаї.

Пристрій тепер коштує від 450 доларів США. Для порівняння, раніше за мінімальну модифікацію на 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ просили близько 520 доларів. І такий крок від китайської корпорації здається логічним, так як незабаром на прилавках з'явиться новий флагман з підтримкою 5G - OnePlus 7.

Згідно з витоками, смартфон отримає великий 6.5-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ без отворів та вирізів. Звичайно ж, девайс отримає найсучасніший на сьогоднішній день Snapdragon 855 в парі з 6/8/10 ГБ ОЗУ. Цього вистачить для будь-яких завдань на смартфоні, що безсумнівно, сподобається користувачам. Не дарма OnePlus 6T визнали чи не найкращим смартфоном 2018 року, так що компанія вирішила не особливо міняти що-то в новій моделі.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

OnePlus 7 також приписують наявність нового подэкранного сканера, 128/256 ГБ ПЗП типу UFS 3.0, батарею на 4000 маг з фірмовою швидкої зарядкою, висувну фронтальну камеру і потрійну основну. Про ціну поки говорити рано, але апарат явно буде не з дешевих.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.