Компанія Samsung офіційно підтвердила відмову від бюджетної серії Galaxy J на користь смартфонів Galaxy A. Це цілком очевидно, оскільки ця лінійки існувала на ринку досить довго, і вже встигла набриднути всім.

Малайзійське підрозділ компанії випустило рекламний ролик нових Galaxy A30 і Galaxy A50, який розповідає про головні особливості смартфонів. Звичайно ж, не можна не розповісти в ролику про потрійний камері, про крутому екрані, який вдалося вбудувати сканер, а також об'ємний акумулятор, який отримав технологію швидкої зарядки.

Але назва ролика говорить: Galaxy J is now Galaxy A (Galaxy J тепер Galaxy A). А це означає, що серія Galaxy J остаточно стала Galaxy A.

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше в лінійці Galaxy J були бюджетники, які хоч і були значно дешевше інших смартфонів Samsung, але все одно поступалися і за ціною, і за характеристиками конкурентів. Пристрої Galaxy A, навпаки, пропонують флагманські фішки і передові технології за невисокими цінами. Втім, таку стратегію команда взяла у Huawei і Xiaomi, який вже давно захопили ринок смартфонів подібними пристроями.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.