В інтернеті з'явилася нова порція чуток про iPhone 2019 року, вихід яких запланований на осінь. При цьому модель, яка прийде на зміну 5,8-дюймового iPhone Xs, отримає 6,1-дюймовий OLED дисплей і потрійний модуль камери на задній панелі. Крім того, пристрій продовжить використовувати пропріетарний інтерфейс Lightning. Але при цьому в комплект поставки нібито буде включатися кабель USB-C to Lightning і зарядний пристрій з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт – вперше в історії. Це чудова новина для тих, хто не бажає ходити з купою кабелів зарядки. Погодьтеся, USB-C більш популярний на сьогоднішній день, так як практично всі пристрої у світі працюють з таким типом роз'ємів.

Різні чутки стверджують, що нові моделі iPhone отримають потрійні камери. Але джерела по-різному оцінюють їх перспективи. Не виключено, що потрійна камера буде доступна тільки в топової модифікації смартфона, ціна якого явно перевищить тисячу доларів.

Нові дані також свідчать, що смартфони з 6,1 - 6,5-дюймовими OLED-дисплеями будуть трохи товщі своїх попередником. Раніше інсайдери повідомляли, що нові смартфони отримають збільшені акумулятори, і це не може не позначитися на їх розмірах.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Про ціну поки говорити рано, але пристрої від Apple ніколи не були дешевими. Навіть оригінальні чохли на пристрої коштують від 150 доларів. Деякі смартфони коштує дешевше чохлів від яблучної корпорації.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.