За інформацією профільного видання Igeekphone, суббренд китайського гіганта Xiaomi під назвою Pocophone готує до виходу друге покоління бюджетного флагмана. Джерела стали відомі деякі характеристики майбутньої новинки. Нагадаємо, що перша модель просто перевернула ринок смартфонів. Низька ціна і топова начинка зробили свою справу, і смартфон став дуже популярним за найкоротші терміни.

За чутками, Xiaomi Pocophone F2 отримає широкоформатний екран на 6,41 дюймів з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів, подэкранным сканером відбитків пальців і каплевидным вирізом для фронтальної камери на 25 Мп. Втім, нічого іншого чекати не варто, якщо враховувати, якими характеристиками мав попередник.

розмістять топовий чіп Snapdragon 855. В роботі йому допоможуть 6 ГБ опертивної пам'яті в базовій конфігурації і 12 ГБ оперативнох пам'яті в максимальній. Основну потрійну камеру забезпечать модулями на 48, 20 і 12 Мп з фазовим автофокусом і стабілізацією картинки.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

Точна дата виходу, ціна та інші особливості Xiaomi Pocophone F2 поки невідомі, але всім фанатам компанії радимо починати відкладати в скарбничку монети.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.