Однією з головних особливостей Samsung Galaxy S10 став вбудований дисплей сканер відбитків пальців. Виявляється, його неважко обдурити. Користувач Imgur під ніком darkshark показав на відео, як він це зробив. Виявляється, захист смартфона за 25 тисяч гривень можна обдурити просто дитячим трюком.

Хлопець помацав винний келих, зробив фотографію, відредагував відбиток з raw в Photoshop, переніс в 3DS Max і роздрукував отриману модель на 3D-принтері.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

На весь процес знадобилося 13 хвилин. Після чого смартфон розблокувався, взявши копію за справжній відбиток пальця. Це означає, що ваші дані не так добре захищені, як би цього хотілося. Компанія поки ніяк не відреагувала, але це не вплине репутацію корпорації, а також телефону. Судячи з усього, навіть сучасні флагмани не можуть гарантувати відмінну захист.

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.