Компанія RED, відома насамперед виробництвом професійної кінотехніки, нарешті добралася і до поставок смартфона Hydrogen One в титановому корпусі. Нагадаємо, що в 2018 році компанія почала продажі пристрою, яке здатне зробити голограму з допомогою незвичайного дисплея. Насправді ж виявилося, що ніяких голограм немає, як і решти заявлених інноваційних функцій.

Смартфон, який запропонував екран з об'ємним зображенням без спеціальних окулярів, почав продаватися минулої осені, але тільки в стандартному алюмінієвому корпусі і ціном в 1300 доларів, більш дорога 1600-доларова модифікація в титановому корпусі затрималася з виробничих причин. Однак, навіть таку ціну він не виправдовує. За такі гроші можна придбати гнучкий смартфон від Huawei, який дійсно виконує всі заявлені функції.

Втім, зробили попереднє замовлення не залишилися ні з чим. Щоб компенсувати їм незручності, засновник RED Джим Дженнард подарував “звичайну” версію Hydrogen One, а тепер доставить і Titanium. Подивимося, які будуть відгуки від поліпшеної версії диво-смартфона.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.