Складні смартфони – це один з головних модних трендів мобільної індустрії 2019 року. Samsung першим "вистрілить" своїм Samsung Galaxy Fold вартістю 1980 доларів, за яким послідує і Huawei Mate X за ціною 2590 доларів. Але ринок не виявляє великої зацікавленості в таких смартфонах з-за їх високої ціни. Однак, з часом це зміниться, і навіть звичайні смартфони стануть більш дешевими, так як на ринку з'являться нові смартфони, які можна скласти і покласти в кишеню.

В 2018 році ринок був шокований цінами на iPhone XS, але з працею прийняв нову тенденцію подорожчання смартфонів, яку швидко підхопили імениті виробники.

Завищена ціна залишається найбільшою проблемою, яка може поставити хрест на масовому виробництві. Компаніям доводиться поступово знижувати ціни, щоб смартфон залишався актуальним.

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Китайський виробник гнучких екранів BOE, що поставляє панелі для Huawei Mate X, стверджує, що ціна на складні телефони в найближчі роки значно впаде. І це не дивно, так як створення компонентів вимагає величезних ресурсів, але з часом, компанії знаходять альтернативу дорогим компонентів.

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.