Sony вирішила подбати про геймерів, які грають в VR і носять окуляри для зору.

Патент подали ще в грудні 2017 року, але опублікували його лише на початку квітня вже 2019 року. Судячи з усього, у компанії тільки зараз з'явилися ресурси на розробку даного пристрою. Sony вирішила розібратися з проблемою носіння окулярів разом з VR-гарнітурою з технологією відстеження погляду. І хоча гарнітура здатна працювати самостійно, обчислення будуть виконувати самі окуляри, які забезпечать точність руху. Задумка оригінальна, але з'явиться прототип насправді - покаже час. В теорії, такий шолом здатний обійти конкурентів, і позбутися від головних недоліків.

Перше покоління PlayStation VR не отримало технологію відстеження погляду, так що, швидше за все, патент нагоді вже для другої версії гарнітури Sony. Про ціни поки говорити рано.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.