Xiaomi у соцмережі Weibo запустила трансляцію з роботою Redmi 7, щоб показати, як довго смартфон протримається без підзарядки. Досить незвичайний крок, який натякає, що Xiaomi впевнена в своїх гаджетах, і показала смартфон в дії.

Трансляцію подивилися 28 мільйонів чоловік, з них 5 мільйонів репостнули запис.

Співробітники компанії запропонували користувачам вгадати, скільки зможе протриматися мобільний пристрій без підзарядки. Правильний варіант відповіді назвали лише п'ять відсотків – 205 коментаторів. Девайс протримався в працюючому стані 435 годин, тобто більше 18 днів. Звичайно, на сьогоднішній день це далеко не рекорд, але такий показник здивував кожного користувача мережі.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Розробники розповіли, що смартфон оснащений акумулятором ємністю 4000 маг. Також вони відзначили вдалу оптимізацію ОС пристрою, яка і дозволила пристрою працювати тривалий час без підзарядки.

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.