Сервіс YouTube все ніяк не може визначитися зі своєю контент-стратегією. Зовсім недавно повідомлялося про закриття підрозділу, який займався створенням оригінальних шоу і серіалів.

Судячи з усього, компанія так і не змогла конкурувати з Netflix, який захопив лідерство серед виробництва різних серіалів. А згідно з новими даними, в рамках сервісу створюється новий підрозділ, яке сфокусується на інтерактивних шоу і прямих трансляціях. Його очолить Бен Реллес, який раніше працював над іншими проектами YouTube. Судячи з усього, компанія намагається зайняти ще нову нішу, яка може змінити суть серіалів в майбутньому.

Зазначимо, раніше YouTube тестував інтерактивну рекламу і тепер, схоже, готовий до більш активного впровадження інтерактивних проектів в рамках сервісу. У найближчі дні буде проходити окремий захід, в рамках якого буде анонсований перелік майбутніх шоу та програм. Подивимося, чи зможе найбільша в світі компанія випустити вдалий продукт, який не закриється через кілька місяців.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.