У Мережі з'явилося відео з розробленим компанією Apple в 1993 році телефоном W. A. L. T. Таким чином, технологічний гігант міг стати виробником телефонів задовго до випуску першого iPhone. Відео з'явилося на YouTube-каналі Sonny Dickson. Втім, підтвердити те, що це відео не фейк не вийде. Однак, на відео видно, яким смартфон міг би бути ще 25 років тому.

Ролик опублікував відомий австралійський інсайдер Соні Діксон. Стаціонарний телефон з факсом у відео представлений в робочому стані Пристрій отримало невеликий сенсорний дисплей, який працює в парі зі стилусом. У нього також є вбудована книга контактів і навіть банківські програми. В теорії, сенсорні екрани могли існувати в минулому столітті, але на прилавки таки пристрою так і не добралися в той час.

Текст, записаний "від руки", машина автоматично перетворює в друкарський. Працює телефон на операційній системі для комп'ютерів Mac OS 6, що робить його унікальним пристроєм. Безсумнівно, такий апарат можна продати за ціле стан.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.