Нам вже показували включений Samsung Galaxy Fold, але тоді про роботу пристрою не було якоїсь конкретної інформації. Тепер все змінилося. У мережі з'явилося відео, в якому демонструється працездатність складного смартфона. Так, навіть зараз можливості цього незвичайного пристрою вражає. Правца, ціна 1800 доларів теж не менше дивує користувачів мережі.

Судячи по ролику, гаджет може фотографувати навіть в складеному стані, інтерфейс камери повністю перенесений з звичайних смартфонів Galaxy. Крім того, в такому ж форматі можна дивитися відео в режимі картинка-в-картинці. Це досить зручно, якщо навчитися застосовувати всі переваги смартфона. Враховуючи, що девайс обійдеться недешево, він має безліч плюсів, якщо порівнювати звичайні смартфони в корпусі.

При розкритті дисплея відтворення не зупиняється. Зверніть увагу, що в складеному стані екран Galaxy Fold не займає всю лицьову панель. Залишаються великі рамки зверху і знизу. Однак, це лише спроба Samsung показати незвичайний смартфон з гнучким дисплеєм.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.