Компанія Xiaomi представила розумний замок зі сканером відбитка пальця AreoX Smart fingerprint U-Lock. За словами творців, з його допомогою можна заблокувати не тільки велосипед, але і скутер, і навіть машину. Однак, ми наполегливо не рекомендуємо залишати велосипед на тривалий час без нагляду, навіть з таким крутим замком. Будь-який захист можна зламати, і цей замок не є винятком. Подібний замок, якщо він з загартованої сталі, здатний зупинити злодія приблизно на 30 хвилин, якщо він візьме з собою болгарку, або різак.

Замок зроблений з нержавіючої сталі і виконаний в стійкий до злому дизайні. Від води і пилу він захищений за стандартом IP65, тому не дощ їй не страшний. Xiaomi обіцяє, що дужка зможе витримати великий тиск і буде довго чинити опір ножівці. Однак, варто його перевірити на ділі, перш ніж залишати свій транспортний засіб без нагляду.

Всередині стоїть батарея, одного заряду якої повинно вистачити на рік використання. Якщо вона розрядиться нижче 15%, замок про це повідомить. Зарядити його можна за допомогою кабелю USB-C.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Відкривається замок з допомогою сканування відбитку пальця. Що стосується ціни, за такий замок попросять близько 30 доларів.

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.