Видання 9to5mac з посиланням на джерела в Apple повідомляє про можливі зміни в iTunes. Корпорація збирається додати в macOS 10.15 кілька нових програм, з-за чого нинішня програма може втратити кілька функцій. Втім, це не дивно, адже сам сервіс вже не користується величезною популярністю. Всі необхідні функції і файли можна знайти в хмарних сховищах, або в інших сервісах яблучної корпорації.

Зараз музика, книги, фільми і подкасти доступні в iTunes, але Apple вирішила розділити його на кілька додатків. Таким чином, користі від iTunes стане набагато менше. Тим не менш, Apple буде і надалі підтримувати програму в якості інструменту для підключення пристроїв до комп'ютера.

Наголошується, що в додатку “Книги” змінять дизайн, де додадуть стрічку як в “Новинах” на Mac. Рядок заголовка, де з'являться перемикачі для бібліотеки, книгарні та аудіокниг, стане вже. Не виключено, що цей застарілий сервіс буде призначений тільки для відновлення телефону за допомогою перепрошивки.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.